diumenge, 15 de juny del 2008

Gravats església del Principat

Algunes fotos més de gravats filiformes trobats en pedres d'una església del Principat.

Graelles, creus, símbols que recorden el dibuix d'un "tres en ratlla" (atenció: en cap cas dic que ho siguin), les ratlletes verticals gairebé paral·leles típiques... Hi ha ben bé de tot i força.

El més interessant per a mi, en aquest cas, però, han estat una sèrie d'escrits, petits dibuixets, xifres, dates, etc. Graffiti, si voleu dir-ne així (semblants a les inscripcions trobades a la Borda de Cal Soldat que ja vaig penjar temps enrere, i que es poden trobar pertot per poc que afinem la vista). En penjo algunes mostres.

CAL FER CLIC SOBRE LES FOTOS PER AMPLIAR-LES I PODER-NE APRECIAR ALGUN DETALL LEGIBLE.








4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Paeri, és realment molt cuirós el detall que es pot apreciar a la quarta fotografia que publiqueu, i on es veu representada una fulla?, un animal fantàstic??', bé, en tot cas li agrairia que contrastés més aquesta fotografia al seu bloc perqué en poguem gaudir i apreciar-ne millor els detalls.
Fins aviat.

David Gálvez Casellas ha dit...

Sr Casamajor,

Les fotos són forá precàries. Ho sé. He fet quatre fotos ràpides, sense bona llum. Ja hi tornarem! Sabia que apreciaria les imatges... Entre nosaltres, en tinc algunes més (fins a una vintena).

Anònim ha dit...

Hola,

Felicitats per les troballes. Reprenent la conversa de l'altre dia, el Comú de la Massana està arreglant el Camí Ral a la zona de Sant Antoni i ara es pot accedir fàcilment al tram de camí Ral que hi ha parcialment excavat a la roca.

Felicitats de nou,

Ramon

David Gálvez Casellas ha dit...

De fet, les troballes són el resultat directe d'una pista que em vas passar tu mateix. No és que siguin res de l'altre món, però sí que --com diu Casmajor-- n'hi ha alguna de curiosa.

Una abraçada i moltes gràcies pels comentaris i els ànims.

D.