diumenge, 1 de juny del 2008

Venem cotxes i motos a la via pública

Venem motos i cotxes a la via pública. A la vista de tothom. Hem muntat una paradeta en un lloc molt transitat. Té sentit, oi? Com més públic potencial, més possibilitats de vendre. Se'ns va acudir aparcar dos cotxes i un remolc amb una moto damunt en un aparcament públic. Ningú no ens ha dit res, fins ara. Tampoc no ens preocupa. Si ens preocupés, possiblement hauríem buscat una altra manera d'anunciar la mercaderia. Ja sabeu, els mitjans clàssics: anuncis a la premsa, un servei especialitzat a Internet,... Però nosaltres, no. Som més xulos que un "ocho" i fem el que ens rota. Els policies que patrullen amunt i avall de la Margineda, a la zona del pont homònim, no ens diuen res. No se'ls acut parar i fer quatre fotos i buscar qui som els propietaris a través de la matrícula. No se'ls acut venir amb la grua i endur-se els cotxes d'aquí. Tampoc han interposat cap denúncia contra nosaltres. O com a mínim a nosaltres no ens consta. Potser no puguin. Potser no hi hagi cap rètol a l'aparcament públic de la Compresa (una pretesa rotonda també coneguda amb el nom de el Cacauet) que limiti els dies d'estacionament. Potser ni estem incomplint cap normativa ni reglament. Ara, això sí, tenim unes galtes que fan feredat. Si algú vol venir a passejar per la zona i aparcar aquí els seus vehicles el cap de setmana, per dir alguna cosa, s'haurà de fer fotre i mirar d'ocupar els espais que no fem servir nosaltres. Ep, i que no resulti que ens peta per venir i posar a la venda més vehicles! Perquè si fos així ho faríem i prou. Pssst, i amb total impunitat i conyeta per part nostra, perquè és que a més ens fem un tip de riure que no vegis. Tot de franc, tu. I que algú ens digui res!


Nota bene: Pels lectors poc avisats, dir que jo no venc cap cotxe i que el text de més amunt vol ser una denúncia irònica.


1 comentari:

Anònim ha dit...

L'avinguda Santa Coloma, abans d'arribar a l'Escola Andorra també és una zona d'exposició constant, així com també ho és la carretera de la Massana just abans d'arribar a l'encreuament de Sispony...

A mi això no m'importa, el que si em molesta és que la grua em retiri el vehicle de la zona blava argumentant-me que porta 48 hores, o que durant la nit posin una valla al costat del cotxe, que està correctament estacionat en zona blava, i al mateix temps em posin una multa amb el motiu "Aparcar amb valla"

Amb la moto quelcom semblant, tenir-la aparcada correctament en una zona de moto, que arribi una grua i posi 4 conos, i el company tregui la llibreta i 18 euros de multa per moto per "Aparcar amb conos".

Per fer això a part de tenir galtes, s'ha de ser un gran cabró.
Aquesta és la meva experiència a Andorra la Vella i el seu eficient servei de circulació.