dimecres, 18 de març del 2009

Diari d'un candidat de l'Alternativa, 2



Encara és dimecres?

MIGDIA
He dinat un menú al bar Fenoy amb l'Angi Duró. Hem xerrat principalment d'assumptes d'educació, que seguim debatent i perfilant de fa dies.

Per cert, aquest dinar d'avui no és el primer. Dimecres passat ja vaig dinar amb l'Angi Duró i el Josep Roig i vam compartir quatre impressions. Hem quedat així: els dimecres ens trobem (els qui podem) i aprofitem l'hora de pausa per mantenir-nos al corrent de les notícies, les entrevistes, els rumors, els actes previstos, els assumptes pendents.

Avui el Josep Roig no ha dinat amb nosaltres perquè era amb els candidats de la llista nacional (així com amb els dos primers candidats de les llistes territorials) de l'Alternativa a l'acte que es feia a partir de les 13 hores a la sala Les Fontetes, a La Massana, i en què es presentaven als mitjans de comunicació les línies generals del programa del PS i l’Alternativa.


*****

VESPRE/NIT
Fa unes hores la majoria de candidats de l'Alternativa ens hem tornat a trobar per acabar la reunió que havíem iniciat el dissabte passat (i de la qual ja us vaig parlar breument en l'apunt previ).

Calia acabar de parlar de quatre idees entorn de l'encaix d'Andorra a l'UE. L'exposició l'ha duta a terme el Jaume Bartumeu. Ha estat ràpida, concisa i clara. De l'hora i mitja de què disposàvem només ha ocupat tres quarts d'hora en comunicar-nos els seus missatges. Amb un saber fer i tranquil·litat envejables. Potser perquè sap que la feina i els punts clau estaven previstos i publicats des del 2004. El temps restant l'hem passat posant preguntes o responent-les (sobretot el Jaume Bartumeu). Tot en el mateix to informat, eficient i relaxat de dissabte. Un cop més, la sensació és bona.

Després, una clara al bar de Plaza amb el Josep Roig i el Bruno Bartolomé i a sopar a casa. Un dia més a la saca.

7 comentaris:

crunch ha dit...

Canvieu de Bar, que aquest és Liberal.

David Gálvez Casellas ha dit...

He he he!

Sí, d'això ja n'hem parlat, però

a) el nostre territori (ni el de ningú) no s'acaba en cap bar ni en cap parròquia
b) ens donen bon tracte
c) queda a prop de la feina i tenim poca estona

Per cert, Miquel, la setmana passada et vaig buscar (Coto i cafè del Centre) i no et vaig trobar. Queda pendent aquella xerrada...

Anònim ha dit...

Crec que ja tinc decidit el vot, i serà per vosaltres.

PD: ara tindràs menys temps per llegir, no? recorda que tenim pendent l'intercanvi d'opinions de la novel.la del Fiter i Rossel d'aquest any David

reflexions en català ha dit...

Com pots entendre, segueixo les eleccions de perfil. M'agrada la vostra proposta de separar el Servei de Polítca Lingüística en una unitat d'assessorament i una latra de promoció. El que no m'agrada és el nom: proposeu Centre Carlemany, oi? Sembla que en aquets país només hi hagi carlemanys i barauts. A més, 'mon pare no parlava català, em sembla.

Apa, bona sort i no et cansis gaire.

David Gálvez Casellas ha dit...

Sí, Marc, crec que sobre aquest assumpte de la separació de què parles havíem mantingut una conversa fa molt de temps...

Curiosament, molt abans que em proposessin atansar-me a la llista de l'Alternativa, eh.

Per cert, Marc, ja sé que és com demanar al Buenafuente que faci un monòleg en un sopar, però si mai veus cagades greus aquí o en qualsevol dels altres blogs, digues-m'ho, please.

Anònim ha dit...

blog

J. Casamajor. ha dit...

FELICITATS ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡