dilluns, 27 de juliol del 2009

Fortuny

La setmana passada vaig tenir l'immens plaer de poder assistir al concert que el grup Triphasic de Llibert Fortuny i l'ONCA van oferir al jardins de la Casa de la Vall. Un lloc increïble. Una organització finíssima. Un so excel·lent. Una actuació de qualitat. Quina sort que gent de la categoria dels Llibert i companyia tinguin ganes de construir aquest art tant efímer amb altra gent de la categoria dels Gerard Claret i companyia. Molt bé per tothom: músics, tècnics, organització, patrocinadors, públic. Va ser tot un plaer. Espero que no es deixin de tirar endavant accions com aquesta.

És cert que el noi (pel Llibert) és un pèl exhibicionista, però sap el que es fa amb el saxo i se li perdona tot.

A sobre, en acabar el concert vaig tenir ocasió de saludar gent coneguda i xerrar amb ells en un entorn ben relaxat: la Ministra d'Educació i Cultura Susanna Vela, el Secretari d'Estat d'Educació Josep Roig i la seva dona la Maria Talló Bosom, l'Antoni Caus, la Montserrat Ontañón i la seva preciosa filla Alba, l'Alexis Estopiñán, els meus pares, etc. etc.

No vaig poder saludar el cap de Govern, el Sr. Jaume Bartumeu. No vaig gosar molestar el Sr. Pere Canturri Muntanya, historiador, amb qui només he parlat un cop a la meva vida malgrat que compartim tants interessos prehistòrics comuns.

Per cert, ahir els meus pares m'explicaven que també hi havia la Teresa Cairat, a qui em sap molt greu no haver vist. M'hagués encantat --com sempre-- poder intercanviar quatre paraules amb ella.


En fi, us penjo aquí sota un vídeo antic del Llibert Fortuny amb el seu quintet elèctric i la XXL Big Band, un tall d'un programa del canal 33 que he trobat a YouTube.

Enjoy!


4 comentaris:

Jordi Casamajor. ha dit...

Mola Mazo, aquest video nen¡¡¡

David Gálvez Casellas ha dit...

El que deiem l'altre dia, nen! El paio ÉS MOLT BO.

Per cert, ja he confirmat assistència a Savall! El Pepe també hi va. Ens hi veiem!

J. casamaior. ha dit...

OK, Mc, Key.¡¡¡

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.