dissabte, 26 de setembre del 2009

No costaria gaire fer-ho bé

Ara fa uns dies vaig descobrir que al portal andorra.ad feien servir una foto que jo havia fet fa temps a una de les cistes pirinenques de la Feixa del Moro. No passa res, és clar. Vegeu la imatge original aquí.

El més estrany és que feien servir la imatge per anunciar l'exposició Andorra, un profund i llarg viatge. La relació directa amb l'exposició potser està agafada amb pinces, en el sentit que no recordo que a la sala d'exposicions s'hi vegi cap peça que al·ludeixi directament a les cistes pirinenques. O rumiant-ho millor, sí que potser hi ha alguna destral o collaret directament extret de la Feixa del Moro. El que sí és cert és que la imatge de la cista s'insereix perfectament en aquest llarg viatge que diuen que com a poble vam començar el 10.000 aC amb els primers assentaments humans a la Balma de la Margineda.

Bé, deia que no passava res si la gent del portal andorra.ad havien tirat de la meva imatge. No inicialment. Sorpresa i fins i tot alegria per part meva. Llàstima, de totes maneres, que l'alegria s'hagi esvaït ara que ja fa uns quants dies que els vaig escriure per dir-los que la imatge era meva i que haurien de posar el crèdit corresponent a peu de foto. No ha estat el cas.

7 comentaris:

Allau ha dit...

Cultura 2.0: la xarxa és xauxa, idiota qui paga o reconeix el treball d'altri.

reflexions en català ha dit...

A Palàssio no li demanis dies. A vegades, ni mesos.

David Gálvez Casellas ha dit...

Ep, companys!!

Allau,

No és que vulgui fer gaire el ploricó, eh, només constato que DE MOMENT ni m'han respost ni m'han fotut ni punyetero cas...

Reflex,

Què passe? Com vas? No ens hauríem de veure, tornar, en algun moment (parlo de plaer, carinyu)?

j. Casamajor. ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ NO COMENT.¡¡ JA SAPS EL QUE EN PENSO DELS LLADROCINIS D'IMATGES.

Puigmalet ha dit...

Ni res és real ni res és de ningú. Regla d'or del filibusterisme internàutic.

Salut i pedres!

David Gálvez Casellas ha dit...

Jo mateix robo tot el que publico. I qui digui el contrari, també ho ha robat.

Anònim ha dit...

Jo també ho robo tot, amb aquella alegria...

Sergiet