dissabte, 21 de novembre del 2009

Bufen aires de millora

Que bonic quan les paraules serveixen per explicar les coses importants de la vida! Que important quan les paraules són el fil conductor d'una bona intenció i l'esllavissada d'un cor gran com una plaça de toros! Que tristes algunes realitats patides per gent que ens estimem i que alegres les perspectives que s'obren pertot!

M'alegro molt cada cop que el Joan Peruga es decideix a sortir del cau en el què ha decidit mantenir-se momentàniament reclòs per regalar-nos algun dels seus articles. La darrera vegada que va fer-ho, crec, va ser per parlar de la seva experiència a la Fira del Llibre de Frankfurt del 2007. Ja li vaig agrair llavors en un article que tragués el tupí pel Diari d'Andorra. Avui li vull tornar a agrair el nou regal. Aquest cop, doblement. El motiu del seu escrit és el de compartir i agrair. Però els fets que s'hi narren són tan durs, tan torbadors, que depassen el territori de l'anècdota simpàtica que li coneixem al Joan i s'internen en la confessió a cor obert, gairebé impúdica. Felicitats per la valentia de viure i escriure com ho feu! Escriu un, ja ho sé, però us felicito a tots dos: Pilar i Joan. De ben segur que aquest cop el Joan convindrà que el text és també i en gran manera de la Pili.

Llegiu i gaudiu de la impossible senzillesa que s'escola del bon escriptor.


Cliqueu damunt la imatge per llegir l'article

2 comentaris:

miq ha dit...

Quina meravella l'article de Joan Peruga; que comparteix aquests bocins de vida difícil, i ho fa amb una prosa lluminosa, molt rica i fluïda. M'ha enganxat des de la primera línia; el que hi explica és molt interessant, i tendre alhora.

David, moltes gràcies per compartir-lo.

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies a tu. Saps la il·lusió que em fa que hagis deixat un comentari al meu modest blog?

Per cert, el Joan Peruga té un llibre veritablement espectacular que es diu "Últim estiu a Ordino". Te'l recomano!