diumenge, 19 de juny del 2011

Notícies professionals

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=655ba02122&view=att&th=12f4fef156714060&attid=0.1&disp=inline&zwNois, us deixo una miqueta d'informació complementària sobre el que va passar la setmana passada en l'àmbit professional personal: he deixat d'exercir com a director de departament del Ministeri d'Educació i he retornat a un centre educatiu. Va ser el dia 15. L'única cosa permanent és el canvi, no? Ho deia algun il·luminat nepalès?

Desitjo tota la sort del món al nou equip. Principalment, als companys portellans Roser Suñé i Quim Torredà.


ENSENYAMENT

El Govern reestructura Educació amb el nomenament dels nous directors

Ester Vilarrubla és la nova responsable de l'Escola Andorrana i Joaquim Torredà substitueix David Gálvez al capdavant de Formació Professional i Serveis Escolars




Redacció/Agències - Andorra la Vella - 15/06/2011

L'Executiu ha fet públics aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra els nomenaments dels diferents directors que conformen els departaments del Ministeri d'Educació.
Així, Ester Vilarrubla ocuparà el càrrec de directora del Departament d’Escola Andorrana, mentre que Anna Zamora serà la directora del Departament de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals. D'altra banda, Joaquim Torredà ha estat nomenat director del Departament de Formació Professional i Serveis Escolars, mentre que M. Mercè Cabré serà la directora del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa. Finalment, M. Meritxell Gallo exercirà com a directora del Departament d’Ensenyament Superior i Recerca.
La publicació d'aquests nomenaments ha anat acompanyada del cessament dels anteriors responsables. Així, el decret del Govern fa públic el cessament de David Gálvez com a director del Departament de Formació Professional i Serveis Escolars, Rosa Maria Rechi com a directora del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa, Lídia Samarra com a directora del Departament d’Escola Andorrana i Jordi Torné com a director de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals.
D'altra banda, el BOPA ha fet públics altres nomenaments del Departament de Salut que ja s'havien anunciat fa uns dies. Així, Josep Maria Casals serà el director general de Salut i de Benestar, i Carme Pallarés assumirà el càrrec de directora del Departament de Recursos Sanitaris. El BOPA també publica el cessament de Margarida Coll com a directora del Departament de Salut Pública.