dimecres, 20 de maig del 2009

El Diccitionari a Rac1

Ep, fa una estona m'han dit que avui ens citaven (que citaven el Diccitionari en què col·laboro) als "Bloggies" de Rac1. El titular era força estrany:

Josep Huguet “La Generalitat no vol perjudicar els concessionaris ni els usuaris”… i Diccitionari

La qüestió és que al Diccitionari estem celebrant la II Setmana del Marro. La idea és penjar citacions "pujadetes de to", com deia l'instigador de l'invent, el Marc Cortès. Hi ha citacions sobre sexe, sobre el que es diu o pensa del sexe, eròtiques, suggerents, sobre amants, sobre persones que desperten "efectes pinotxo". Pla, Cortázar, Waugh, Burgess, Nabokov, Kavafis, de Beauvoir... Grans clàssic que es barregen amb els populars i anònims de tota la vida. Tot un plaer! Tot un gust!

Una recomanació: passeu-vos-hi, que veureu el piset!

7 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sí, noi. RAC1 té aquestes coses. Ens ha triat uns companys de viatge força curiosos: Joan Ferran, «el crostes» i la vicepresidenta de al Vega a tota plana i color. Ves què hi farem!, potser ells tampoc estan contents de compartir titular amb nosaltres!

Puigmalet ha dit...

Jo entenc pel titular que l'Huguet no ens vol perjudicar, o que no vol perjudicar els usuaris del Diccitionari, que és com la mateixa cosa (o viceversa).


Per cert: el Marc l'instigador? Hehe. El Marc instiga els andorrans poc polialfabetitzats, però tornar al Marro no ho va instigar ell; ni tampoc el veí d'aquí dalt... S'ha de ser jove d'esperit i ànima (i molt guapo) per instigar aquestes coses.

reflexions en català ha dit...

Si fossis tan guapo no t'amagaries rere la càmera.

Puigmalet ha dit...

Això no m'ho véns a dir a la terra baixa, estòlid.

David Gálvez Casellas ha dit...

Au, nens, aixugueu-vos los mocs i a classe! Cortès, no discuteixis amb la boca plena de Bollicao! Puig, no es pega amb la mà oberta!

Així, dieu que la ideia no ere de lo estupend?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.