divendres, 19 de novembre del 2010

Presentació de la revista cultural "Portella"


Ep, nois! Ha arribat el moment...



Avui escric tant en nom meu com en el de la resta del Col·lectiu Portella. Què voleu dir amb això que ja m'heu sentit parlar del tema? Doncs sí, potser ja he explicat que el Col·lectiu Portella és una associació cultural andorrana sense ànim de lucre.

Ara toca publicitar i convidar. A veure: què tal això?

M'agradria convidar-vos a l'acte de presentació del primer número de la revista cultural Portella (Andorra Lletres Arts). Massa aixut, no?

Detalls, David, detalls. L'acte tindrà lloc el proper dia 30 de novembre de 8 a 9 del vespre al Centre de Congressos i Exposicions d'Andorra la Vella.


Potser coneixeu altres membres del col·lectiu. Som:
Txema Díaz-Torrent · David Gálvez · Manel Gibert · Joan Peruga · Iñaki Rubio · Roser Suñé · Quim Torredà

És clar, la idea fóra que fóssim (què poc elegant, aquesta formulació) força colla el dia de la presentació. Per tant, us agrairia enormement que, com es diu per aquestes terres, assistíssiu nombrosos a l'acte. Hi haurà teatre, animació, bon humor, espai per a la conversa i, amb una mica de sort, una copeta de cava per a tots.

També us agrairé molt que feu arribar aquesta crida a aquells amics, coneguts, saludats i familiars que penses que estarien interessats a celebrar el naixement de la revista amb nosaltres.

Moltíssimes gràcies en nom de tots els membres del Col·lectiu Portella.

Comptem amb vosaltres!

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

molta sort, i si voleu alguna col.laboració, ja ho sabeu.

Salut

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies, Jesús. De moment tenim força material pels dos primers números (esperem que sigui semestral). De tota manera, tinc el teu nom tatuat al (sub)conscient i òbviament el comentaré amb els companys de redacció. Una abraçada molt forta!

D.

David Gálvez Casellas ha dit...

Ja ho saps. Per exemple, si voleu copiar algun dels microcontes que apareixen al meu blog, o algunes desdefinicions, doncs els teniu a la vostra disposició.

Salut,

Jesús M. Tibau
jesusimaite@gmail.com
www.escriptors.cat/autors/tibaujm
http://jmtibau.blogspot.com
http://twitter.com/JMTibau
http://www.facebook.com/jesusm.tibau

David Gálvez Casellas ha dit...

Moltes gràcies altre cop!

J. Casamajor ha dit...

FELICITATS.¡¡¡¡¡¡