diumenge, 16 de desembre del 2007

Blogs i literatura 2008

Avui he rebut el correu que enganxo a continuació. Me l'adreça Toni Ibáñez, escriptor i blogaire (http://entrellum.blogspot.com). El text explica quatre coses d'un projecte que ja està en marxa i sobre el qual podeu trobar més detalls si cliqueu damunt dels hipervincles de més avall. Resumidament: es tractaria de seleccionar textos i entrades (posts) publicats en bitàcoles (blogs) de l'àmbit català i fer-ne un llibre no-virtual que publicaria Cossetània. Si teniu curiositat o penseu que us pot interessar, ja ho sabeu:


Amigues i amics catosfèrics,

Primer de tot agraïm la vostra participació en la nostra iniciativa. Heu de saber que aquest llibre serà absolutament pioner: mai abans no s'havia fet un llibre així. Per tant, tots plegats passarem a la història!

Us faig saber que, a hores d'ara, ja hem rebut 63 textos! Això ja és un èxit. Aquí teniu el llistat de tots els participants:
http://entrellum.blogspot.com/2007/12/ja-som-50.html

L'objectiu que ens hem proposat és assolir la xifra de 100. Queden encara dues setmanes i segur que entre tots ho podrem aconseguir. Per això us demanem que si coneixeu algun blogaire que considereu que podria participar, l'animeu a fer-ho.

També us pregaríem que en feu publicitat al vostres respectius blogs, ja sigui escrivint un post específic o bé posant el logo (us adjuntem la imatge) a la barra lateral. Hauríeu de fer l'enllaç amb les bases:
http://entrellum.blogspot.com/2007/11/blogs-literatura.html

Sabem que hi ha molta gent que s'ho està rumiant i ho deixa per al final... Esperem que, d'aquesta manera, aconseguim arribar i superar els 100 participants.

Moltíssimes gràcies a tots!

Us mantindrem informats