dijous, 13 de desembre del 2007

Malgrat els ànims

No puc dir que l'experiment assajat sortís gaire bé, malgrat els ànims d'alguns dels estudiants (gènere masculí, subespècie homo computerus) que han entrat al blog i han trobat en un mateix post una especulació relativa al trànsit de visitants a Internet i una imatge gens desagradable. Les estudiants (d'altres especialitats menys tecnològiques) en canvi, tan sensibles elles, han pensat inicialment que sóc una mica ecologista, per no dir verd. Bé, siguem precisos, ho han pensat inicialment i al final també, perquè dubto molt que hagin sentit la més mínima inclinació a voler saber de què parlava el text més enllà del primer paràgraf.

L'experiment no ha anat bé per massa obvi. Però es tracta només d'un primer intent. Està clar que la mateixa idea que jo he tingut la poden haver compartit sense dificultat uns centenars de milers o fins i tot milions d'Internautes més. Caldrà filar molt més prim. Caldrà seguir pensant quins criteris de busca cal atacar. Això vol dir estar al corrent de com s'organitza, cataloga i dóna sortida a la informació en els buscadors de les grans marques d'Internet (Google, Yahoo, YouTube, Technorati, etc.)?

Potser va sent hora que posi el problema en mans dels estudiants potencialment més interessats en l'assumpte, aquells que de ben segur no dubtarien ni un nanosegon en respondre de quin color té els ulls la Maria Ozawa.

També hauré de postposar momentàniament la compra d'aquella illa que ja tinc mirada gràcies a GoogleEarth.

To be continued ...