diumenge, 14 de setembre del 2008

Colomer d'Ós de Civís





No en sé res. Ni datació. Ni cap detall referent a quan va deixar d'usar-se. Ni qui en pugui ser el propietari. Només que encara és d'empeus i calia fer-ne quatre fotos per si de cas.

Recordeu aquell colomer de Juverri que va ser enderrocat, casualment, en entrar a formar part d'una llista provisional d'edificis a protegir? La premsa va investigar perquè algú els va posar sobre avís, però tampoc no se'n va acabar de treure l'entrellat. A la final va prevaldre allò de (a) jo no sé que hagi pogut passar (els propietaris) i (b) com que a casa seva, cadascú té dret a fotre el que li rota, es va primar que l'edifici era en zona urbanizable (per damunt del seu valor patrimonial en termes culturals).

3 comentaris:

reflexions en català ha dit...

És maco, eh?

Ahir vaig anar a Os. Quina fresqueta...

Això et volia dir: 'Aós' portava accent perquè és una paraula aguda acabada en 'ós'. 'Os' és monosíl·laba i no hi cal un accent diacrític. Penso jo.

David Gálvez Casellas ha dit...

No hi creus, donques, en això de deixar traça? No és ben bé el mateix, però... Hi ha traces que trobo ben boniques: com la dels francesos quan escriuen 'même' per recordar que una 's'? O els anglesos 'don't' per significar el lloc on existí una 'o'?

Anònim ha dit...

És que llavors sembla que sigui el 'oso' de Civís.