dijous, 2 de juliol del 2009

BonDia Andorra, 3 de juliol

Imprimeix

Escrit per Redacció



De mica en mica el nou executiu socialdemòcrata encapçalat per Jaume Bartumeu va completant el canvi en l’administració. Així, i a través d’un comunicat, el Govern va anunciar aquest dijous fins a divuit nous nomenaments de càrrecs, repartits en diversos ministeris. Concretament, des de l’executiu s’han nomenat quatre nous secretaris d’Estat i catorze directors de departament, i s’han contractat dues persones, a la vegada que s’ha cessat dotze directors de departament.

El ministeri d’Educació, Cultura i Joventut és qui s’emporta el gruix dels secretaris d’Estat nomenats. Així, Joan Marc Miralles Bellera serà el secretari d’Estat d’Ensenyament Superior i Recerca, Josep Roig Càrcel exercirà de secretari d’Estat d’Educació i Clara Vives Lorenzo, de secretària d’Estat de Cultura. Quant a la secretaria d’Estat restant, correspon a Salut, Benestar i Treball i recau en Jesús de Tena Guillén.

Pel que fa als serveis del cap de Govern, s’ha nomenat Sònia Castanyer López directora de protocol i s’ha contractat Sebastià Vidal Barbolla com a cap de comunicació.

La secretaria d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement incorpora tres directors: Alain Mateu Montané com a director del departament de Sistemes d’Informació, fins ara anomenat departament d’Informàtica; Alexis Estopiñan Pascual com a director del departament d’Estadístiques, fins ara anomenat Servei d’Estudis, i Irene González Rillo de directora del nou departament de Suport.

El ministeri d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals nomena dues noves directores i en ratifica una. Així, Eva Descàrrega Garcia, que fins ara era directora d’Afers Bilaterals, Consulars i Unió Europea, ha estat nomenada directora del ministeri d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals. Paral·lelament, s’ha nomenat Eva Palacios Albacar com a directora del departament d’Afers Generals, Bilaterals i Consulars, i s’ha ratificat Maria Ubach Font com a directora del departament d’Afers Multilaterals i Cooperació.

Pel que fa al ministeri d’Ordenament Territorial, Medi Ambient i Agricultura, Xavier Cuenca Burzón ha estat nomenat director del departament de Medi Ambient i Pere Roquet serà el nou director del departament d’Agricultura i Patrimoni Natural, que fins ara era anomenat departament de Patrimoni Natural.

El ministeri d’Educació, Cultura i Joventut presenta cinc nous directors. Olivier Codina Vialette ha estat nomenat director del departament de Patrimoni Cultural; David Gálvez Casellas, director del departament de Formació Professional i Desenvolupament Tecnològic Educatiu; Meritxell Palmitjavila Naudi, directora del departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa; Antoni Torres Mañas, director del departament de Sistemes Educatius i Sistemes Escolars; i Joan Sans Urgell, director del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística.

El ministeri d’Economia i Finances ha decidit contractar Xavier Barbado Muñoz com a responsable del departament de Pressupost i Patrimoni.

Paral·lelament als nomenaments, han cessat dels seus càrrecs Gil Riba Sabaté com a director del departament d’Informàtica, Joan Soler Doria com a director del servei d’estudis, Miquel Llongueras Lluelles de director de Pressupost i Patrimoni, Sílvia Calvó Armengol com a directora de Medi Ambient, Edgar Baró Riba de de director d’Agricultura, Albert Adellach Rincón com a director del departament de banders i Josep M. Areny Aché de director del departament de la Inspecció General i Control de Qualitat.

Així, també han cessat Francesca Junyent Montagne de directora del departament d’Educació Escolar i Relacions Internacionals, Cristina Martí Torres de directora del departament de Cultura, Esther Rabasa Grau de directora del departament de Formació Professional i Desenvolupament Educatiu, M. Cinta Pallé Alis de directora del departament de l’Escola Andorra, i Aitor Osorio Martí de director de l’Agència de la Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra.

9 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Felicitats, senyor director!

Ara que també ets quefe (com el Marc), podràs fer més diccitacions, oi? ;-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

A la intimitat et podem seguir tutejant (que no pas twitejant)? :-)

Estic content per tu, David!

m ha dit...

Perdó, però jo encara no sóc res. en tot cas, un cap és molt menys quefe que un dire.

David Gálvez Casellas ha dit...

Un cap és a un dire el mateix que un diccitionarista normalet al Gran Demiürg. He he he!

El Marc ho fotrà de conya, ja ho veureu!

David Gálvez Casellas ha dit...

I tornant a l'oficialitat de la cosa... Jo tampoc no he vist que el meu nom aparegui oficialment publicat al molt oficial Butlletí Oficial del Principat d'Andorra. Per tant, estic com el Marc.

Puigmalet ha dit...

Subvencions oficials per al Diccitionari, calen! Sinó acabarem posant anuncis de contactes com fa el Parèmies.

Enhorabona, Davit.

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies, Puig i Malet. Avui de 8 a 22:45 amb un bocata per dinar. Penso que hauré de plegar de l'activitat blogaire...

David Gálvez Casellas ha dit...

Volia dir de 8:00 a 20:45... Perdó.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Petita endevinalla:

Coneixeu algun prohom català, escriptor, traductor, poeta, crític, memorialista, professor, que va dirigir la Fundació Bernat Metge, que va dirigir també l'Institut d'Estudis Catalans, vicepresident de la Institució de les Lletres Catalanes, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i que el pròxim 12 de juliol farà 50 anys que va morir?

Més pistes? Va escriure:

¿D'on venim, que no fos tornada? | Com una absurda enamorada, | la vida ens fa plorar el passat. | ¿On tornem, que no fos naixença? | Vivim de mort, i no ens és grat; | morim d'amor, i no s'hi pensa.”

Va última pista: segur que si cerqueu a Google trobareu moooooooltes notícies sobre aquesta efemèride inexcusable. O no? Permetrem un oblit tan ignominiós? ;-)