dijous, 30 de maig de 2013

'Portella' segueix endavant (a tota vela)

Tot i que ja faci uns dies de la notícia, ara que som a punt de presentar el núm. 6 de la revista penjo aquí la llista de subvencions de tipus cultural per al 2013. L'atorgada a 'Portella' representa uns fabulosos 7380 euros.

És cert que ens les tres ocasions que hem demanat subvenció ens n'han concedit dins de la franja més alta de valoració dels projectes. Ara ho dic de memòria, però em sembla que els diners que hem sol·licitat han estat menys cada any. A banda, la traducció en diners de la puntuació obtinguda ha anat minvant (suposo que degut a la participació cada cop més nombrosa i de més qualitat d'altres projectes subvencionats per part d'associacions sense ànim de lucre).

Que ningú no vulgui mal interpretar aquests comentaris. No hi ha cap queixa. Estem encantats dels ajuts que hem anat rebent i que ens són imprescindibles per a sobreviure. Fa molt temps, però, que hem endegat diferents línies de finançament paral·leles encaminades a anar depenent cada cop menys d'aquestes subvencions de Govern. És cert que les necessitarem encara per poder seguir treballant, perquè el nostre no és un producte professional i purament comercial, sinó un projecte amateur i altruista que pretén difondre la cultura a Andorra.

Per cert, el finançament és anual i per a dos números complets de la revista.

Sense gaire més detalls, ja deveu imaginar-vos que encarregar tots els texts, les il·lustracions, les fotografies, la correcció, la gestió comptable, la maquetació, la impressió, la distribució i la venda de la revista té un cost elevadíssim que cobrim no només gràcies a la subvenció estatal, sinó també amb publicitat, molt generoses aportacions de mecenes i el que generen les pròpies vendes de la revista.

Però, com deia, seguim treballant-hi fort. La nova pota de finançament que volem obrir de manera immediata és la de les subscripcions. Us en seguirem informant!


2 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

S´han de treure diners de sota les pedres... Ànims!

David Gálvez Casellas ha dit...

I tant que n'estem, d'animats! Entre la subvenció, el suport que ens doneu els seguidors i la imminent presentació del número 6, no podem si no estar animats...

Per cert, aprofito per recordar-te allò que tenim pactat per d'aquí a uns mesos... Ja em posaré en contacte amb tu per altres vies.

Gràcies pels ànims!