diumenge, 18 de maig del 2008

Presentació del llibre "La Catosfera literària 08"

Ahir va ser un dia prou important.

Al matí vaig anar a passar la primera part d'una prova de francès.

Havent dinat, vaig agafar el cotxe i em vaig dirigir fins a Vallromanes, on a les 18:30 de la tarda es presentava el llibre La Catosfera literària 08. Com ja he explicat diverses vegades, l'iniciativa sorgeix de Toni Ibáñez. Demana textos literaris penjats en blogs escrits en català. Vol arribar a fer una antologia de 100 posts. Hi participen 140 persones. El llibre es tira endavant gràcies a Cossetània Editors. A mi em trien el post "Idiota, jo?", en el qual parlo de l'origen etimològic de la paraula idiota.

La festa de presentació d'ahir va ser molt bonica. Benvinguda de Mariluz Muñoz (regidora de cultura de l'ajuntament de Vallromanes). Presentació de Mireia Martori. Al·locucions de Marc Vidal, Saül Gordillo, Toni Ibáñez i Jordi Ferré. Música de Jar Band.

Un vespre molt agradable. Les 5 horetes que em vaig tirar entre anada i tornada s'ho van valdre. Els peatges al túnel del Cadí i l'AP-7 de baixada i altre cop a l'AP-7 de tornada, també els dono per ben emprats.

Vaig parlar amb Toni Ibáñez (Entrellum), Jesús M. Tibau (Tens un racó del del món), Francesc Puigcarbó (poliblogaire) i Ferran Genís (El cuirassat Potemkin). Van signar-me el llibre (i jo els seus) Roser Caño (Antaviana), Vicent Sanz (Ilercavònia) i la decidida Mireia Arrogante (Segons literaris).

18 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Gràcies, David, per desplaçar-te des de tan lluny. Ens calia un representant andorrà! Va ser un plaer "desvirtualitzar-te".

Toni Ros ha dit...

El link Toni Ibañez porta al blog del Puigcarbó!

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies a tu. Ens va quedar pendent una conversa... Ahir no ho vaig voler "forçar" perquè no creguessis que sóc un pesat, però realment voldria que m'expliquessis que et va passar com per posar-te tan malcarat amb els del l'Hora del lector. Tampoc no vaig entendre per què em vas censurar. No em va fer gens de gràcia i m'hagués agradat una explicació raonable i raonada. Suposo que tot arribarà.

Altre cop, gràcies per la feinada que et vas tirar a l'esquena.

D.

Marrogant ha dit...

Gràcies David per això de decidida potser és que vam contrastar! Déu ni do el trajecte Andorra-Vallromanes-Andorra! Bé, estic contenta d'haver-te conegut i és clar que et seguiré.

David Gálvez Casellas ha dit...

És collonut com ens estem creuant... Mentre jo et deixava un comentari al teu blog, rebia el teu aquí!

D.

Marrogant ha dit...

Avui és un d'aquells dies estranys que quasi a tothora he estat connectada a Internet! Mai més! Tinc els ulls i el cap... Uf! Més val no saber-ho.

Jesús M. Tibau ha dit...

Salutacions de nou.
Jo també vaig contribuir en els peatges de l'AP7, però en direcció contrària.
Si pujo tantes vegades cap aquí dalt com darrerament, li hauran de posar el meu nom a un peatge.
:)

David Gálvez Casellas ha dit...

Sí, és la sensació que tenim tots quan mirem de desplaçar-nos d'un punt a un altre de l'anomenat territori català. Una indignitat! Després --quan sóc a Alemanya a l'estiu, per exemple-- no me'n sé avenir de poder viatjar gratuïtament a tot arreu en cotxe...

"Quin país, quin paisatge, quin paisanatge!" (que deia en Forges).

D.

Anònim ha dit...

Osti David, sembles tot un xaval! has quedat afavorit a la foto, et treu anys!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ja he tafanejat pel teu bloc i l'he referenciat, ens anem seguint.

David Gálvez Casellas ha dit...

Francesc,

Jo també he entrat a un parell dels teus blogs. Per cert, el de Bolaño em va costar d'obrir el primer parell de vegades (se'm va penjar el Firefox). Ara em toca referenciar-te.

Ah, per cert, et repeteixo el que ja et vaig dir en viu i en directe: em costa entendre com pots assumir la tasca brutal de traduir "2666". T'admiro des de la distància (de més a prop penso que estàs una mica tocat). Ànims i endavant les atxes!

D.

David Gálvez Casellas ha dit...

David MS,

Què vols dir amb això que sembla que m'hagi tret anys del damunt? Insinues que normalment no semblo un xaval?!? No m'ho puc creure!

Per cert, m'ha agradat molt el gravat de l'orant cúbic. T'he deixat un missatge al teu fotoblog.

Toni Ros ha dit...

qUE VAGI BÉ DEMÀ A LA RÀDIO!

David Gálvez Casellas ha dit...

Igualment! Faràs una intervenció puntual o estaràs amb nosaltres (via telefònica) durant la mitja horeta que el Climent i jo estarem xerrant.

Salut!

Joan de Peiroton ha dit...

David, gràcies pel comentari al meu blog. M'ha agradat. T'hi he deixat una resposta.
Salut!

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies a tu per passar per casa meva... De fet, jo ja coneixia el teu blog d'abans, d'una vegada que vaig trobar a Google informació sobre paraules relacionades amb "espeluga", "espluga", etc.

Toni Ros ha dit...

Podeu aconseguir el podcast de l'entrevista a la ràdio?

David Gálvez Casellas ha dit...

Li ho demanaré a la Noemí en nom teu. Et dic alguna cosa.

D.