diumenge, 6 de febrer de 2011

Atzar?

Ahir (penso que era ahir) feia un apunt sobre allò de si Canòlich amb hac o sense hac. De fet, al final ni tan sols arribava a parlar del cas Canòlich. Per tot comentari, transcrivia un poema satíric de Na Garraleta, de Fòrum.ad.

Més tard rumiava que potser hagués de buscar una imatge que il·lustrés l'apunt. Avui l'he trobada tot esmorzant, mentre repassava la premsa. El Blanco, l'humorista gràfic del Diari d'Andorra, m'ha proporcionat la imatge que em calia ahir. Ja l'he afegida a l'apunt A prendre pel sach Canòlich.

El més curiós, però (i això ja entra en l'esfera de La dimensió desconeguda), és que la imatge del diari que l'humorista ha fet servir per crear el muntatge de la seva vinyeta es basa en una portada en què hi apareixo jo... Sí, de l'única vegada en ma vida que he aparegut en portada de cap diari. És difícil d'apreciar (i no us demano tant), sobretot vista la mala resolució de les imatges del Diari d'Andorra en versió digital, però us asseguro que el paio mig borrós que figura al capdamunt de la portada és un servidor.

El titular "Govern torna la 'h' a 'Canòlich'" muntat sobre una portada amb el Gálvez al capdamunt... Ha de ser un atzar, cas que tal cosa existeixi.