divendres, 22 de febrer del 2008

Una altra veu que em feia ràbia

Mentre escrivia el post anterior (fa a dures penes uns minuts) he recordat la vegada prèvia que una veu d'un anunci m'havia molestat. Era en un anunci de Vodafone, d'això n'estava segur. I era també una veu femenina la que m'ofenia. No tant la veu com la dicció, molt artificiosa. L'anunci era aquell en què un munt de gent feia volar cintes de colors que simbolitzaven línies de comunicació (una variació d'aquell altre dels ocells, una idea molt més interessant i poètica). L'eslògan era "Es tu momento, es Vodafone". He tingut el cop de cor que es tractava de la mateixa paia a la qual m'havia referit amb motiu de l'anunci d'Iberia.

He fet una senzilla busca en castellà a Sant Google (voz en off Vodafone) et... voilà! Sembla que es confirma la possibilitat: certament, molta gent pensa que la veu és de la Sara Da Pin Up i coincideix amb mi en que és odiosa (la veu).

Resulta que l'altra veu del títol ha acabat sent la mateixa. És força curiós que algú que es guanya la vida cantant o rapejant o posant veu a anuncis provoqui aquest efecte tan negatiu sobre tanta gent... Suposo que també hi deu haver munions que la troben molt atractiva o sexy o el que sigui.

Un cas anàleg: la Christina Rosenvinge.



Ara, això sí, té una de les millors pàgines web que mai hagi vist:
http://www.christinarosenvinge.com/intro.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pues estuve anoche en un concierto de ella y me encanto....

Sobre gustos no hay colores no?

David Gálvez Casellas ha dit...

Està clar! Però, perdona, vas estar a un concert de qui? De la Sara Da Pin Up o de la Rosenvinge? Sigui com sigui, tens raó. Quan tenen èxit i un públic fidel i les trien per fer anuncis, segur que vol dir que molts les troben artistes vàlides. Explica alguna cosa del concert, si no et molesta!