divendres, 23 de juliol del 2010

Notícia: 21/07/2010 - Nou organigrama al ministeri d’Educació

David Gálvez i Jordi Torné assumeixen des d’avui noves competències a banda de les que ja desenvolupaven. Meritxell Palmitjavila i Antoni Torres deixen les direccions que ocupaven, i s’incorporen dues noves directores: Rosa Maria Rechi i Lídia Samarra.

El Govern ha cessat els directors del ministeri d’Educació, i n’ha nomenat els nous responsables. David Gálvez, fins ara director del Departament de Formació Professional i Desenvolupament Tecnològic, esdevé el nou director del Departament de Formació Professional i Serveis Escolars. De la mateixa manera, el fins ara director de l’Observatori Nacional per la Qualitat de l’Educació, Jordi Torné, passa a ocupar la direcció de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals.

En el nou organigrama, deixen d’ocupar direccions: Meritxell Palmitjavila, fins a l’actualitat directora del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa; i Antoni Torres, que ha ocupat la direcció del Departament de Sistemes Educatius i Sistemes Escolars.

Al nou organigrama s’incorporen Rosa Maria Rechi, com a directora del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa, i Lídia Samarra, com a directora del Departament de l’Escola Andorrana.

6 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Bona sort, Davit!

Salvador Macip ha dit...

Felicitats!!

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies, reflex! Gràcies, Sr. Macip! La veritat és que vaig penjar la notícia no tan com a motiu de felicitació, sinó a tall informatiu. Resumint molt, no només continuo amb la feina engegada fa un any, sinó que assumeixo la gestió dels serveis escolars que depenen del MEC. Per fer-ho planer: gestió de dades escolars(inclou beques i ajuts), transport escolar i esport escolar (inclou esquí escolar).

David Gálvez Casellas ha dit...

Errata: "no tant".

Per cert, Sr. Macip, l'altre dia el vaig tornar a veure a la tele passejant amb el Sr. Calçada pels camps de la sempre gloriosa Anglaterra. Si em permet dir-ho, van fer anar uns quants clixés d'aquells gruixut gruixuts: el temps, la flegma, l'humor...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Felicitats, senyor director! :-)

David Gálvez Casellas ha dit...

Només és una mica més de feina... I una mica més de responsabilitat... No sé del cert si és motiu de felicitació. Deixem-ho aquí?

Gràcies, Sr. Parèmies!