diumenge, 16 de març del 2008

Continuem fent campanya

Aquesta és la nota que li he fet arribar fa una estona al Jordi Ausàs. Ho he fet a tall personal, d'aquí que hagi signat amb nom i cognoms. He pensat que estaria bé que --ara que l'Ausàs serà un representant directe i oficial del Pirineu a la casa del Govern de la Generalitat-- estigui al corrent de la nostra iniciativa i, si li sembla bé, s'hi afegeixi. Deia així:

En primer lloc, enhorabona. Espero que tinguis molts ànims, valor i encerts. Penso que una de les grans conclusions de les darreres eleccions és que als d'Esquerra us cal ser encara més valents (no tant individualment com quant a partit).

A banda, t'escric per informar-te d'una iniciativa que va sorgir fa poc més d'un mes [ara m’adono que en fa dos]. S'anomena "Blocaires del Pirineu".


Som un grup de gent del Pirineu que escriu blogs ("blocs" i "blocaires" són les expressions que usem, donat que són les avalades pel TermCat, malgrat que a mi personalment no m'agradin). Vàrem fer una calçotada quan érem tot just una quinzena de persones. Ara fa poc hem inaugurat una plataforma de blogs (un blog de blogs, si vols) on es publiquen automàticament les darreres entrades dels blogs dels inscrits. Potser t'interessi fer-hi un cop d'ull i donar-t'hi d'alta. Pensem que és una molt bona iniciativa per difondre la imatge del Pirineu de portes enllà i un molt bon punt de trobada de diferents realitats. L'Albert Batalla ha estat implicat en el projecte des del principi amb un grapat de gent d'Andorra, la Seu i el Pla de Sant Tirs.


Des que hem inaugurat la plataforma hem crescut força i tenim afiliats d'Andorra, l'Alt Urgell, Cerdanya, Pallars i Alt Aragó. Seria un honor per a nosaltres que t'afegissis a la iniciativa.


David Gálvez Casellas

Principat d'Andorra

[Hòstia, un petit detall! M'acabo d'adonar que no li he passat l'adreça de la plataforma!! Si el nostre creixement anés lligat a les meves habilitats com a publicista, aniríem apanyats!]